TÜRK EĞİTİM SEN'DEN ÇİNE'DE İFTAR YEMEĞİ
Eklenme : 26.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

TÜRK EĞİTİM SEN'DEN ÇİNE'DE İFTAR YEMEĞİ

Türk Eğitim-Sen tarafından organize edilen iftar yemeğinde üyeler bir araya gelerek oruç açtı.

Türk Eğitim Sen Çine Temsilciliği tarafından organize edilen iftar yemeği programı 275 kişilik katılım ile Köfteci Tamer Öztürk'ün Yeri'nde gerçekleştirildi. Herkesin memnun olduğu iftarda çocuklara palyaçolar eşliğinde zaman geçirmeleri sağlandı. İftar programına, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Türk Eğitim Sen Aydın Şube Başkan Veli Yıldırım, Başkan Yardımcısı Hüsnü Demirtaş ile yönetimden Ersoy Akçay, Muzaffer Altınsoy, Türk Eğitim Sen Çine Şube Başkanı Erhan Ayvat ve çok sayıda üye katıldı.

Programda üyelerine seslenen Türk Eğitim Sen Aydın Şube Başkanı Veli Yıldırım, “Dostlarla iftarda buluştuk. Ramazan ayının bereketini rahmetini huzurunu paylaştık. Çine'de Yetkili sendika olmanın mutluluğunu gururunu yaşadık. Samimi inanmış kadrolarla mücadele kararlığı ve azmi ile her zaman her şartta üyesinin yanında olan Türk Eğitim-Sen'i Çine'de yetkiye taşıyan ilçe Başkanımız, ilçe yönetimimiz, okul kurum temsilcilerimiz ve değerli üyelerimizin her birine ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yolumuza Mücadelemize devam edeceğiz. Bu akşamki harika organizasyon için Tüm ekibimle gurur duydum. Biz büyük bir aileyiz. Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız. Var Olsun teşkilatımız. Var olsun Türk Eğitim-Sen” dedi.

Türk Eğitim Sen Çine İlçe Başkanı Erhan Ayvat ise “Öğretmenler Gününde yapmayı planlayıp yapamadığımız etkinliği böyle güzel bir günde iftar yemeği olarak gerçekleştirdik. Buradaki kalabalığın üyelerimizin Türk Eğitim Sen’ e olan güvenlerini ve sendikamızın gücünü göstermekte. Türk Eğitim Sen’ in Çine de her gün büyüyerek üye sayısını 190 ‘a yaklaştırarak, Çine ‘de yetkili sendika olmayı başardık. Birliğimizin daim olmasını diyor, bu konuda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA