TÜM ALKIŞLAR MİNİK YÜREKLERE
Eklenme : 19.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

TÜM ALKIŞLAR MİNİK YÜREKLERE

Altınordu  Selçuk İsmet Orhun Bilge tesislerimizde düzenlediği turnuvaya Altınordu Çine Futbol Okulu pilot takımı Evcilerspor olarak katıldı. Çine’nin minik yürekleri göstermiş oldukları üstün başarı ile gurur kaynağı oldu.

Turnuvada Evcilerspor U12 Takımı B Grubunu 2.tamamlayıp final gruplarına kalmayı başardı.Çeyrek final maçında ise Bursa temsilcisi rakibine son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Ancak o kadar kulüp takımları arasında çeyrek finale kalan Altınordu Çine Futbol Okulu pilot takımı Evcilerspor centilmenlik kupasına layık görüldü.

Altınordu Futbol Okulları Koordinatör Antrenörü Erkan Şahin, “3 gün boyunca çok zevkli maçlar oynadıklarını skor odaklı değil oyun odaklı futbol oynamaya çalıştıklarını ifade etti. “Bu ortamı sporcularımıza sağlayan başta velilerimize çok teşekkür ederiz” diyen Şahin, “Çalışmalarımıza aralıksız devam edip bir sonraki turnuvayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu turnuvaya katılan tüm sporcularımın gözlerinden öpüyorum emeklerine sağlık” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA