Trabzonspor'dan İngiltere’ye Axel Tuanzebe çıkarması!
Eklenme : 23.07.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Trabzonspor'dan İngiltere’ye Axel Tuanzebe çıkarması!

Axel Tuanzebe transferine yoğunlaşan Trabzonspor, İngiltere’ye çıkarma yapıyor... Bordo-Mavili kulübün yetkilileri, Manchester United’ın stoperini kadroya katmak için hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.



Trabzonspor stoper transferinde kritik virajda... Özellikle son 1 aylık periyotta pek çok isimle görüşen ancak bir türlü mutlu sona ulaşamayan Bordo-Mavililer, artık bu işi bitirmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da sağ stoperin Avusturya kampına gelmesini dört gözle bekliyor. Rotayı İngiltere’ye çeviren Fırtına, Axel Tuanzebe ve Jannik Vestergaard için nabız yoklaması yapmıştı. Danimarkalı Vestergaard için Leicester City çok yüksek taleplerde bulunurken, Tuanzebe ismi ağırlık kazandı. Manchester United’ın 24 yaşındaki stoperini kadroya kazandırmak isteyen Karadeniz ekibi, İngiltere’ye çıkarma yapacak. Bordo-Mavili kulübün yetkilileri, burada hem oyuncu tarafı hem de kulüple yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor trabzon

Yazılım EMA