TİMUÇİN KARABULUT: AÇIKLAYAMAZLARSA BENİMDE SABRIMI ZORLAMASINLAR
Eklenme : 05.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

TİMUÇİN KARABULUT: AÇIKLAYAMAZLARSA BENİMDE SABRIMI ZORLAMASINLAR

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut bir basın yayınında ailesine yönelik saldırı niteliğindeki habere cevap verdi. Karabulut, “Röportajda ailemle ilgili mesnetsiz ve tamamen siyasi amaçlı saldırı yapılmıştır. Bunu kabul etmem mümkün değildir. Acaba AKP’li olsaydık, bu röportajı yaptıracaklar mıydı?” dedi.



KARABULUT: ÇİNE ORGANİZE SANAYİ SİTESİ’NDE KAÇ AKP’Lİ YÖNETİCİ VE SORUMLULARIN ARSASI VAR?

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde yapılmakta olan cezaevi ile ilgili mahalle halkından AKP’li üyelere yaptırılan organize röportajda ailemle ilgili mesnetsiz ve tamamen siyasi amaçlı saldırı yapılmıştır. Bunu kabul etmem mümkün değildir. Kardeşimin, söz konusu bölgede cezaevi inşaatından önce köyde oturmak amacıyla aldığı arsa maalesef yıllardır cezaevi yeri ile ilgili ağızlarını bıçak açmayan AKP’lilerin kendi hatalarını örtme gayretinden başka bir şey değildir. Cezaevi yerinin yanlış olduğunu baştan beri savunuyoruz ve bu düşüncemizden de hiçbir zaman vazgeçmedik. Kardeşim dışında kaç kişi partimizden o bölgede ev ya da arsa almıştır? Mahalleden röportaj veren AKP’li arkadaşlar bunu açıklasınlar. Zan altında bırakmasınlar halkımızı. Ancak açıklayamazlarsa benim de sabrımı zorlamasınlar. Biz de şunu mu söyleyelim? Yıllardır organize işler çevirdikleri Çine Organize Sanayi Sitesi’nde kaç AKP’li yönetici ve sorumluların arsası var? Bu arsalardan kaçı rant amacıyla el değiştirdi? Önce bunu açıklasınlar.  Acaba AKP’li olsaydık, bu röportajı yaptıracaklar mıydı? Ben başkan yardımcılığı görevine geldikten sonra parti rozetimi tüm halkımıza eşit hizmet edebilmek amacıyla çıkarttım. Başkaları gibi parti parti gezip, rozet koleksiyonu yapmadım. Cezaevi ayıbınızı saklamak için maşa kullanmanızı kınıyorum. Milletvekilinizi de yanınıza alın, çıkın adam gibi halkımıza açıklama yapın. Ve göğsünüzü gere gere ‘Cezaevini Çine’nin en güzel yerine yapıyoruz, Çine bundan sonra cezaevi ile anılacaktır’ deyin” şeklinde konuştu.

 


ÇİNELİ EFE 06.01.2023 12:00
ADAM HAKLI ORGANİZE SANAYİDE ARSA ALIP SATIP PARA KAZANANI MI ARARSIN ÇOÇUKLARINI İŞE YERLEŞTİRENİ Mİ ARARSIN HERŞEY VAR MAŞALLAH


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA