TEMA İÇİN HAYIRSEVERLERİ EKRAN BAŞINA DAVET ETTİ
Eklenme : 02.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

TEMA İÇİN HAYIRSEVERLERİ EKRAN BAŞINA DAVET ETTİ

TEMA Çine Temsilcisi Hicabi Solak hayırseverleri Türkiye'nin 7 bölgesinde oluşturulacak 30. Yıl Hatıra Ormanları'na destek için ekran başına davet etti. 



TEMA Çine Temsilcisi Hicabi Solak yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Değerli Gönüllülerimiz, Vakfımızın 30. yılını, *3 Aralık 2022 Cumartesi akşamı saat 21:00’dan itibaren* NTV’den canlı yayınlanacak *“Umut Yeşerten Şarkılar - TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını”* ile kutlayacağız. Yayın öncesi ve sırasında sürdürülecek kampanyayla Türkiye’nin 7 bölgesinde oluşturulacak TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’nda fidanların toprakla buluşması için *3464 SMS* hattına bağış çağrısı gerçekleştireceğiz. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı programımız, milyonlara ulaşacak. Herkesi Türkiye’nin 7 bölgesinde “TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları” oluşturmak amacıyla destek vermeye davet ediyoruz. 
*3464’e 1 SMS, TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları için 1 fidan demek.* (1 SMS = 30 TL) Kampanyamız. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA