TEKNİK OTO GAZ ÇİNELİLERİN HİZMETİNDE
Eklenme : 18.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

TEKNİK OTO GAZ ÇİNELİLERİN HİZMETİNDE

Çine’de faaliyetlerine başlayan Teknik Oto LPG Dönüşüm Sistemleri İşletme Sahipleri Sedat Biçer ve Savaş Demiray, “LPG’ye dair her türlü hizmeti vermekteyiz” dedi.

Sedat Biçer ve Savaş Demiray’a ait Teknik Oto LPG Dönüşüm Sistemleri, Çine Sanayi Sitesi 9. Sokak A Blok No: 73 adresli yerinde hizmet vermeye başladı. Kaliteli ve güler yüzlü hizmetin yeni adresi Teknik Oto LPG Dönüşüm Sistemleri İşletme Sahipleri Sedat Biçer ve Savaş Demiray, “Bakım, onarım, tamirat, tank değişimi, regülatör değişimi, LPG montaj, LPG’ye dair her türlü hizmeti vermekteyiz” dedi.

Uzun yıllar çıraklık ve kalfalığını yaptıkları mesleklerini icra etmek için çok çaba ve emek sarf ettiklerini ifade eden Sedat Biçer ve Savaş Demiray, “Mesleğimizi çok seviyoruz. Mesleğimizi en iyi şekilde icra etmek için çalışıyoruz. Allah utandırmasın kendi iş yerimizi kurduk. Müşteri memnuniyeti bizim çok önemli bu nedenle vermiş olduğumuz her türlü hizmeti titizlik ve dikkatli bir şekilde veriyoruz. Bu konuda çok iddialıyız” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine oto gaz

Yazılım EMA