TAYFUN ŞAHİN 'BIRAK KUDUZ AŞISINI, TETANOZU BULANA SERUM BEDAVA' DEDİ
Eklenme : 04.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

TAYFUN ŞAHİN 'BIRAK KUDUZ AŞISINI, TETANOZU BULANA SERUM BEDAVA' DEDİ

Çine'de bir çocuğu köpek ısırmasının ardından hastanede kuduz aşısı bulunmadığı iddiası üzerine CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "Bırak kuduz aşısını tetanozu bulana serum bedava" dedi. 



Çine'de çocuğunu köpek ısıran Osman Karaca'nın hastanede kuduz aşısı bulunamadığı iddiası üzerine CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, olayı esprili bir dille kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı. CHP’li Şahin paylaşımında, “Sakın kendinizi köpeklere ısırttırmayın! Hastanelerde kudurma tehlikesine karşı, aşı gelene kadar biraz dişinizi sıkın! Bırak kuduz aşısını, tetanozu bulana serum bedavaaaa!... Acil servislerde müdahale ilaçları altın borsasında işlem gören hisse senedi gibi değerli oldu neredeyse... Kuduz yüzde 100 ölümcül bir hastalık. Tek çaresi aşı ve aşı zamanında yapıldığında yüzde 100 etkili oluyor. Yoksa......! Eeeee bu memlekete hizmetten sorumlu millici sayın yetkililer: Almanya bizi kıskanmasın sonra! Napcaz şimdi bakemmm...” ifadelerini kullandı.

AŞIYI MUSTAFA SAVAŞ BULDU İDDİASI
Ayrıca bir haber sitesinde kuduz aşısının 
Aydın'daki hastanelerde bulunamadığı ve aşının TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın çabaları sonucu temin edildiği iddia edildi. 


Esra uysal 04.01.2023 22:54
Ayın 30 12 2022 tarihide benide köpek ısırdı 1 doz yapıldı 2 dozu hiç biryede bulamadım ne yapacagımı bilemedim sonunda saglık bakanlıgı aradım sonunda geldi


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA