SUNAY GÜNEŞ: TARAFTARIMIZ BU SON VİRAJDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASIN
Eklenme : 10.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SUNAY GÜNEŞ: TARAFTARIMIZ BU SON VİRAJDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASIN

Pazar günü evinde oynayacakları Aydın Yıldızspor maçının hazırlıklarını sürdüren Çine Madranspor’da moraller yüksek. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğa oynayan Alaçatıspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir 3 puan alan yeşil sarılılarda Teknik Direktör Sunay Güneş zorlu Yıldızspor maçı öncesi taraftarına seslendi. Takımı Bölgesel Amatör Lig’de tutacaklarına inandıklarını belirten Güneş, “Taraftarımız bu son virajda bizleri yalnız bırakmasın ve destek olsun. Bu işi hep beraber başaralım” dedi.

Geçtiğimiz haftaki Alaçatıspor galibiyetinin anlamlı olması adına bu hafta evinde oynayacakları Yıldızspor maçını kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, “Çünkü iki hafta önce hiç hesapta olmayan Kemalpaşa mağlubiyeti yaşadık. Onu da iç sahada telafi etmemiz lazım. Artık son dört haftaya girdik. Hata kabul etmiyor. En az hata yapanın bu ligde kalacağı bir maçlar bunlar. Biz kesinlikle bu ligde kalmak istiyoruz. Seneye de bu ligde olmak istiyoruz. Çünkü bu lige çıkmak zordur. Bunun da bilincindeyiz ve zor şartlarda bu lige çıktık. Allah’ın izniyle de inşallah bu ligde kalmak adına da bu önemli Yıldızspor maçını mutlak kazanmak zorundayız. İnşallah büyük taraftarımız ve seyircimizle beraber kenetlenerek kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Her maçta olduğu gibi Yıldızspor maçına da yüzde yüzümüzü vermek zorunda olduklarının altını çizen Güneş, “Bu maçta takımımız mücadele edecek, asla pes etmeyecek, geri adım atmayacak ve sonuna kadar savaşacak. Rakibimize saygımız var ama benim takımım her takımı her yerde yenebilecek güce ve kapasiteye sahip. Bunu da zaman zaman gösterdik zaten. Büyük karakter topluluğu olan oyuncularım bu takımı sezon sonunda ligde bırakacaktır. Çünkü bu çocuklar bunu hak ediyor. Sonuna kadar da hak ettiklerine inanıyorum. Biz artık son virajdayız. Maç maç bakıyoruz. Rakibin ismi, ligdeki konumu hiç bir şekilde bizleri ilgilendirmiyor. Buna bakmıyoruz.  Çünkü biz bu takımı küme düşürmemek ve ligde kalmak adına yola çıktık. Taraftarımız bu son virajda bizleri yalnız bırakmasın ve destek olsun. Bu işi hep beraber başaralım” diye konuştu.




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çinemadranspor

Yazılım EMA