SUNAY GÜNEŞ: HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇI BERABERE BİTİRMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ
Eklenme : 08.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

SUNAY GÜNEŞ: HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇI BERABERE BİTİRMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü maçını değerlendirdi. Güneş, “Hakkımız olan bir maçı berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, 1-1’lik skor ile berabere sonuçlanan Aydın Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasının ardından yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bornova maçında da çok iyi oynamıştık. Büyükşehir maçında da futbolcularım sahada müthiş bir performans sergiledi. Hakkımız olan bir maçı berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Önümüzdeki maçta bu başarılı oyunu skora da yansıtacağız. Bu hafta yine içerideyiz. Taraftarımız bize sahip çıkıyor ve gereğini yapacağız. Çok karakterli ve azimli bir futbolcu grubuna sahibiz. Oyuncularım ile gurur duyuyorum. Şansızlığımızı bu hafta kıracağız. Bize destek veren başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Bey, Kulüp Başkanımız Tuncay Erçin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bize gönül veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine madranspor

Yazılım EMA