SÜLEYMAN BÜLBÜL “CEZAEVİNİ DURDURACAĞIZ” DEDİ
Eklenme : 03.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SÜLEYMAN BÜLBÜL “CEZAEVİNİ DURDURACAĞIZ” DEDİ

CHP Aydın Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül Çineli muhtarlarla bir araya geldi. İktidara geliyoruz” diyen Bülbül Çine’ye yapılacak olan cezaevini yıkacaklarını ifade etti.



CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Çine Belediyesi Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Bülbül, genel seçimi kazanacaklarını ve 7-8 puan önde olduklarını ifade ederek ‘iktidara geliyorum’ dedi.

Bülbül, “Tüm sorunları biliyoruz ve çözeceğiz. Artık iktidar olduktan sonra bizim mazeretimiz yok. Mecliste de çoğunluk bizde olacak. Her işi halledeceğiz. Büyükşehir kanunu revize edilecek. Köy tüzel kişiliği yeniden kurulacak. Çine’de yapımı devam eden cezaevininde inşaatını durduracak yerine zeytin aşılama enstitüsü yapacağız” dedi.

Çineli birçok muhtar mahallelerinde su sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Bülbül sorunları tek tek not alarak çözümü için çaba sarf edeceği sözünü verdi.


Haber Resimleri











Aslan Bey 03.10.2022 21:22
Yahu işiniz gücünüz yakıp yıkmak ne kuracakmış ne avanelerine arpalik mi pardon enstitüsü mü dedi o sen önce su sorununu çöz He birde geceleri üzerin açık kalmasın


Mustafa Kocamaz 04.10.2022 19:22
Ne söylemek istediğini anlamış değilim


Poyraz 12.10.2022 13:13
Siz önce kanalisazyonu olmayan mahallelerden aldığınız atıksu katı atık paralarını geri ödeyin yazıktır milletin ahını aldınız mavfettiniz ortalığı


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA