SUDE NAZ’IN YERİ KASAP IZGARA VE ÇORBA SALONU HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 15.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

SUDE NAZ’IN YERİ KASAP IZGARA VE ÇORBA SALONU HİZMETE AÇILDI

Çine’nin tanınmış simalarından Ali Harmankaya’nın eşi Leman Harmankaya’ya ait Sude Naz’ın Yeri Kasap Izgara ve Çorba Salonu hizmete açıldı.



Çineli Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Harmankaya’nın eşi Leman Harmankaya Kahraman Mahallesi’nde kızı Sude Naz’ın ismini verdiği Sude Naz’ın Yeri Kasap Izgara ve Çorba Salonu hizmete girdi. İşletme Sahibi Leman Harmankaya mekanda kendi üretmiş oldukları büyükbaş hayvanların etlerini satışa çıkararak müşterilerine sunduklarını belirtirken, “Mekanımızda çöp şiş, Çine Köftesi ve diğer et ürünlerinin bulunduğunu isteğe göre mekanda mangal üzerinde pişen ürünler ile müşterilerini ağırladıklarını isteğe göre de dış servis imkanlarının olduğunu ifade etti. İşletmelerinde ayrıca kasap reyonu da bulunduğunu söyleyen Leman Harmankaya, “Kendi ürettiğimiz büyükbaş hayvanlardan temin ettiğimiz et ürünlerimiz için müşterilerimizi bekliyoruz. Mekanımızda ayrıca kasap reyonumuzda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. Leman Harmankaya ayrıca bayram bitiminde mekanda çorba çeşitleri ile müşterilerini ağırlamaya başlayacaklarını duyurdu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA