SUÇ VE ŞİDDET İÇERİKLİ DİZİLERE İSYAN ETTİ
Eklenme : 09.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SUÇ VE ŞİDDET İÇERİKLİ DİZİLERE İSYAN ETTİ

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir silahlı film ve dizilere isyan etti. Başkan Demir, “Çine’de çok kötü şeyler oldu. Herkes şokta. Bu toplum nasıl bu hale geldi. Sadece silah mı, ahlaksızlık, boşvermişlik, tembellik daha onlarca kötülük bu dizilerden etkilenerek icra ediliyor” dedi.



Çine’de yaşayan Gökhan Özdemir iki kişiyi öldürüp intihar ederek kendi canına kıydı. Olayın ardından Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, dizi ve filmlerde işlenen cinayetler ve olumsuz olaylar ile silahlı sahnelerin gençlere kötü örnek olduğunu ve toplumu kötü etkilediğini belirterek isyan etti.

“SEVELİM SEVİLELİM”

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, “08.08.2022 Çine de çok kötü şeyler oldu. Silahla 2 kişiyi öldürüp sonrada kendi canına kıyan bir genç vakası. Dünden bu yana herkes şokta. Çok üzüldük, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu toplum nasıl bu hale geldi sorusu soruldu hep aramızda. Alttaki fotoğraflara dikkatli bakarsak nasıl bu hale geldiğimizin cevabını alırız sanırım. Bir Kemal Sunal’ın filmlerindeki Eşşoğlu Eşşeğin biplendiği ülkemizde eli tabancalı, zalim karakterlerin kol gezdiği dizilerdir, bu toplumu bu hale getiren. Sadece silah mı? Ahlaksızlık, boşvermişlik, tembellik daha onlarca kötülükler bu dizilerden etkilenerek icra ediliyor. Örneğin Muhteşem Yüzyıl denen bir diziden sonra bütün ülke gençleri birdenbire kirli sakallı oluverdi. Uzak duralım, uzak tutalım. Sevelim, sevilelim. Allah bizim topluma akıl fikir versin” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri













Gizli oyuncu 09.08.2022 21:50
Sayın devlet büyüklerimiz bu tür diziler yasaklansın çocuklarımız gençlerimiz kötü bir nesil yetişiyor


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA