STRES BAŞKANI YEDİ BİTİRDİ
Eklenme : 13.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

STRES BAŞKANI YEDİ BİTİRDİ

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar aniden rahatsızlandı. Hastanede anjiyo olan başkanın stresten kaynaklı rahatsızlandığı belirtilirken Uyar, “Bu esnaf için düşündüğüm projedeki aşılamayan aksaklıklar ve prosedürler beni stres etti” dediği öğrenildi.



Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde Has Ticaret Eski Alanı olarak bilinen arazide Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Dinlenme Tesisi Projesi için düğmeye basan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar projenin düşündüğü gibi daha elverişli olabilmesi için bazı prosedürleri aşamadı. Bir yandan karayolları bir yandan yerel yönetimler ile prosedürleri yerine getirmek ve projeyi bir an önce hayata geçirebilmek için uğraş veren Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar’ın sağlığı strese daha fazla dayanamadı. Aniden rahatsızlanan Başkan Uyar hastaneye kaldırıldı. Hastanede damarlarının tıkandığı tespit edilen Uyar’a anjiyo ameliyatı yapıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen ve durumunun iyiye gittiği öğrenilen Uyar’ın yakınlarına, “Bu esnaf için düşündüğüm projedeki aşılamayan aksaklıklar ve prosedürler beni stres etti” dediği öğrenildi.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA