SPOR AHLAKINA YAKIŞMADI! ÇİNE MADRANSPOR İSYAN ETTİ
Eklenme : 28.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SPOR AHLAKINA YAKIŞMADI! ÇİNE MADRANSPOR İSYAN ETTİ

Çine Madranspor Germencikspor deplasmanında soyunma odası bulamadı, futbolcular ise darp edildi.



Çine Madranspor Germencikspor ile İncirlioova Stadyumunda karşılaştı. Çine Madranspor soyunma odası verilmediği için çimlerin üzerinde giyinerek yine maça çimlerin üzerinde hazırlandı. Maç 1-1’lik skor ile bitti. 90 artı 5’te Ercan Kulaç’ın bulduğu gol ile beraberliği yakalayan Çine Madranspor bir puan ile döndü. Golün ardından saha içerisi karıştı. Çine Madransporlu futbolcular darp edildi.

Çine Madranspor Basın Sözcüsü Tayfun Bozdemir, yaşananların spor ahlakı ile uzaktan yakından alakası bulunmadığını belirterek, “Türkiye Futbol Federayonu Aydın yetkililerine soruyoruz. Rakibimiz Germencikspor’a soyunma odası veriliyor iken bize niye soyunma odası verilmedi. Yaşadıklarımız gerçekten kabul edilemez. Saha içerisinde rakip takım oyuncuları, polis ve taraftarlar tarafından futbolcularımız darp edilmiştir. Karakola giderek şikayetçi olduk. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bu yaşadıklarımız sporcu ruhuna yakışmıyor. Yazıklar olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








Celal zengin 29.11.2022 12:41
Bu maçın bir de Çine ayağı var.


Burak özcan 29.11.2022 21:03
Rezalet üstüne rezalet yetkililer deve kiwi misali kafasını luma mı gidecek bekliyoruz Çine eski ćine değil diyemi bu çıktığınız Tere sokarız detmeyin bizi 3.ligden beri Haluk Ulusoyu destekledikten beri şamaroğlanına döndūrdūler bizi


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA