SONUNDA KORKULAN OLDU EVLERİ SU BASTI MUHTAR İSYAN ETTİ
Eklenme : 21.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SONUNDA KORKULAN OLDU EVLERİ SU BASTI MUHTAR İSYAN ETTİ

Çine’de yaydığı pis koku ile birlikte çevreye mikrop saçmaya devam eden Kireççi Deresi yağmur nedeniyle taştı. Pis sular evleri bastı, muhtar Gültekin Celep bu duruma isyan etti.



Çine’nin Karakollar Mahallesi’nin içinden geçen Kireççi Deresi için bir türlü önlem alınamadı. Pisliği ile insan sağlığını tehdit eden ve çevresindeki evlerde ikamet eden vatandaşlara çevreye yayılan kötü koku nedeniyle adeta nefes aldırmayan Kireççi Deresi yağan yağmur ile dolup taştı Pis sular etrafında bulunan evlere doldu. Mehmet Aktar'a ait bir kepçe ile birlikte belediyeye ait 4 kepçe olaya müdahale ederek geçici çözüm için harekete geçti.

Vatandaşlar mağdur olurken Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep bu duruma isyan etti. Her geçen sene gündeme gelen ama yetkililer tarafından bir türlü gündeme alınarak bir çözüm projesi geliştirilmeyen dere mahallenin kanayan yarası haline dönüştü. Vatandaşlar temiz havaya hasret kaldı. Salgın hastalık şüphesi ise vatandaşları tedirgin etmeye devam ederken muhtar Gültekin Celep bir kez daha yetkilileri göreve davet etti.

Kaplumbağa, yılan ve sineklerden geçilmeyen derede ıslah çalışması yapılması gerektiğini ancak bunu yetkililere bir türlü yaptıramadıklarını belirten Muhtar Gültekin Celep, “Karakollar Mahallesi ilçemizin büyük mahallelerinden bir tanesi. Bakın burada bir sağlık sorunu var. Bunu görmezden gelen yetkilileri bizler Allah’a havale ediyoruz. Duyarsızlığın bu kadarı da fazla değil mi? O koltuklarda vatandaşa hizmet için oturan siz yetkililer hiç mi vicdanınız sızlamaz. Bu derenin altı bataklık konumunda. Bu derenin temizlenerek, zeminine beton dökülmesini ve bu sorunun ortadan kaldırılmasını bekliyoruz. Biz bir vatandaş ve devlet ve halk arasındaki bir aracı olarak sesimizi bir kez daha duyurmak istedik. Artık çözüm için harekete geçme vakti gelmedi mi?” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA