SODEXO GEÇERLİ ÖZDEMİR MARKET HİZMETTE!
Eklenme : 04.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SODEXO GEÇERLİ ÖZDEMİR MARKET HİZMETTE!

Çine’de yaşayan Önel Ailesi’nin açmış olduğu ve Sodexo kartı geçerli Özdemir Market ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Çine Evciler Mahallesi Evciler İlkokul yolu üzeri Efsane Halı Yıkama İşletmesi’nin hemen yanında hizmet vermeye başlayan Özdemir Market İşletme Müdürü Özdemir Önel, “A’dan Z’ye tüm market alışverişleri ile halkımızın hizmetindeyiz” dedi. Müdür Önel, “100’lerce çeşit market malzemeleri, en uygun fiyat garantisi ile her çeşit temizlik bakım ürünleri, her çeşit kuru bakliyat çeşitleri, toptan fiyatına perakende satışlarımız ile hizmetlerimize başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımıza hizmet verebiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.  

SODEXO KARTIMIZ GEÇERLİDİR

Özdemir Market İşletme Sahibi Özdemir Önel Sodexo kartının işletmelerinde geçerli olduğunu ifade ederken, “İşletmelerden personele verilen Sodexo kartı alışverişi marketimizde mevcut. Ayrıca yüzde sıfır komisyon fırsatımız ile Sodexo kartlı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi.




Haber Resimleri













gözde doğalgaz müh. 06.04.2022 14:08
hayırlı olsun inşallah,hayırlı bereketli işleriniz olsun .


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


sodexo market

Yazılım EMA