ŞEHİT POLİSİN HAYIR İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ
Eklenme : 24.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞEHİT POLİSİN HAYIR İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Çineli Şehit Polis Necati Aygün'ün annesi, şehit amcası ve yakalaşan Şehitler Haftası nedeniyle daha önce siparişini vermiş olduğu lokma hayrı gerçekleştirildi. 

Şehit Necati Aygün’ün, kendisi gibi 2006 yılında şehit olan polis memuru amcası Mercan Aygün ile 2009 yılında vefat eden annesi Aysel Aygün ve yaklaşan Şehitler Haftası için tüm şehitler adına hayır yaptırmak için kendilerine sipariş vediğini söyleyen Tahir Terdöken, “Şehit olan arkadaşımız Necati Aygün, geçen hafta Cuma günü bizi arayıp lokma siparişi verdi. Perşembe günü Çine’de lokma dökmemizi istedi. Siparişini aldık ama bunu kendisinin görmesi nasip olmadı. Kendisinin vasiyetini yerine getirdik ve 500 kişilik lokma hayrını yaptık. Bu siparişin şehit olan amcası ve merhume annesi başta olmak üzere tüm şehitler adına istemişti. Allah hayrını kabul eylesin ve ailesine sabır versin” şeklinde konuştu. 

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevkiyatı esnasında patlama meydana gelmiş 2 polis memuru ağır yaralanmış ve Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. 




Haber Resimleri






Gözde doğalgaz müh. 24.03.2022 21:16
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.rabbim hayırını kabul etsin inşallah


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA