ŞEHİDİN VAR AYDIN
Eklenme : 28.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞEHİDİN VAR AYDIN

Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan Jandarma Assubay II.Kd.Bçvş İlhan Kesecekler, görev için gittiği Mersin’in Anamur İlçesinde trafik kazası geçirdi. Kesecekler, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.



Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan Jandarma Assubay II.Kd.Bçvş İlhan Kesecekler, geçtiğimiz günlerde hükümlü sevki için gitmiş olduğu Mersin’in Anamur İlçesinde sevk aracının devrilmesi sonucu  trafik kazası geçirdi. Ağır yaralanan İlhan Kesecekler kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. Kesecekler, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Söke Kaymakamlığı tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapan Jandarma Assubay II.Kd.Bçvş İlhan Kesecekler 22.02.2023 tarihinde cezaevi sevki için gitmiş olduğu görev dönüşünde Mersin/Anamur İlçesinde sevk aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan İlhan Kesecekler kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Aydın Devlet Hastanesine kaldırılarak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 28.02.2023 tarihinde Şehit oldu. Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına, ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dileriz"


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Şehit Aydın

Yazılım EMA