ŞEFİK'İN DURUMU İYİ! 10 DİKİŞ ATILDI
Eklenme : 16.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞEFİK'İN DURUMU İYİ! 10 DİKİŞ ATILDI

Çine Madranspor'da forma giyen ve maç esnasında yaralanarak hastaneye kaldırılan Şefik Cengiz'in alnına 10 dikiş atıldı. Durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.



Çine Madranspor Koçarlı Belediyespor müsabakasında rakibi tarafından sert müdahaleye maruz kalarak alnından yaralanan Şefik Cengiz ambülans ile Çine Devlet Hastanesi'ne buradanda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı. Şefik Cengiz'in alnına 10 adet dikiş atıldığı öğrenildi. Şefik Cengiz "Durumun iyi arayıp soran beni merak eden herkese çok teşekkür ederim" dedi. 


Haber Resimleri




Nevzat Aladağ 17.10.2022 08:01
Bizim futbolcumuz bu hale geldi ama rakip takımın oyuncusuna sarı kart bile çıkmadı maçın hakeminin bu maçtan aldığı para haram zıkkım olsun hakkımız helal değil


Mustafa Ataç 17.10.2022 23:43
Ah kardeßim hakem gayet iyiydi sadece o dirsek pozisyonunu górmedi bizim takim çok gúçsuz ve acizdi kaleye sut atacan halleri yoktu iyi çalismadiklari Belli fizik yetersizlikleri hizo averaj takimi tapar Dogru durust antreman yaptiracak hoca lazím nokta


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA