SAYKOLAR BELEDİYE KONSERİNDE ÇİNELİLERİ COŞTURDU
Eklenme : 28.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAYKOLAR BELEDİYE KONSERİNDE ÇİNELİLERİ COŞTURDU

Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Konserleri kapsamında Çineliler ile buluşan Necati ve Saykolar Müzik Grubu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.



Çine Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda büyük önem taşıyan Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı Kuvayi Milliye Parkı’nda gerçekleştirmiş olduğu konserler ile vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatmaya devam ederken bu kez sahne Necati ve Saykolar’ı ağırladı. Ünlü müzik grubu Necati ve Saykolar müzikseverler için söyledi. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar ile birlikte konsere katılan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Konserlerimiz yoğun ilgi görüyor. Çine halkının keyifli vakit geçirmesi ve sevdikleri ile birlikte eğlenmelerini sağlayan başta Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer olmak üzere tüm personelimiz ve ilçe örgütüne teşekkürlerimi sunuyorum. Konserlerimiz ile halkımıza eğlenceli vakitler sunmaya değerli müzisyenler ve sanatçılar ile buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA