SAVAŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E YOL SERZENİŞİ
Eklenme : 28.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E YOL SERZENİŞİ

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolda gerçekleştirilmek istenilen genişletilme ve onarım çalışmaları konusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.



TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Çine Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolda onarım ve genişletme çalışmaları için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 2017 yılından bu yana bulunan talepler doğrultusunda henüz yapılmayan çalışma kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Çine Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminin Büyükşehir Belediyesi’ne yol genişleme ve onarım çalışmaları için 2017’den bu yana 3 kez dilekçe vermesine rağmen henüz hiçbir çalışma yapılmamış. Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın’a ilave istihdam oluşturacak kendi şirketleri dışında öncü olduğu bir tane yatırım gösterin. Gerçekten çok yazık ve bu OSB’lerin önü açılması lazım. Büyük yatırımcı buraya geldiğinde ilk önce yola bakacak. Ona göre planlama ve yatırım yapacak. Sonra da ‘Mustafa Savaş yatırımlara engel oluyor’ diye açıklama yapıyorlar. Sayın Kaymakamım bu konuda tekrar Büyükşehir Belediyesi’ne yazı yazalım. Çünkü bu OSB’nin girişi çok önemli. Büyükşehir Belediyesi buranın yolunu yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA