SAVAŞ VE DİNÇER KALTUN'U ZİYARET ETTİ
Eklenme : 22.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ VE DİNÇER KALTUN'U ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer KALTUN Madencilik’i ziyaret etti.



Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’e Kaltun Madencilik ziyaretinde; AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Ali Dinçer’in kardeşi Alp Dinçer ve Ali Dinçer’in eşi Diş Doktoru Yeliz Dinçer eşlik etti. Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, Kaltun Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncer ile birlikte şirket personelleri ile bir araya gelen Savaş ve Dinçer seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek istedi. Kaltun AK Partili heyeti, 'KALTUN'a hoşgeldiniz' pankartı ile karşıladı. 

Ziyarete ilişkin konuşan Ali Dinçer, “Şehrimizin üretim ve istihdamına önemli katkılar sağlayan KALTUN Fabrikasını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Savaş ile birlikte ziyaret ederek kıymetli çalışanlarıyla bir araya geldik. Nazik ev sahipliği için yönetim kurulu başkanı Sn. Yüksel Tuncer'e teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA