SAVAŞ VE DİNÇER KALTUN MADRAN’I ZİYARET ETTİ
Eklenme : 15.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ VE DİNÇER KALTUN MADRAN’I ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Kaltun Madran Su Yönetim Kurulu Başkanı Eski Milletvekili Osman Aydın’ı ziyaret etti.



Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve meclis üyesi adayları ile Kaltun Madran Su Yönetim Kurulu Başkanı, Çine Belediyesi Eski Başkanı ve CHP Aydın Eski Milletvekili Osman Aydın’ı işletmesinde ziyaret etti.

Mustafa Savaş ve Ali Dinçer, Çine için aynı gaye ve manevi değerler etrafında fikir ve gönül birliği oluşturmak amacıyla istişarelerde bulunarak, sohbet etti. Osman Aydın şirketi ile ilgili bilgilere değinerek Mustafa Savaş ve Ali Dinçer’i şirket çalışanlarıyla tanıştırdı. Seçim çalışmaları hakkında personelle sohbet eden başkan adayları Çine için getirecekleri yatırım ve hizmetlerden bahsetti.

 


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA