SAVAŞ SOĞANCILAR HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ
Eklenme : 09.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ SOĞANCILAR HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ

TBMM KİT Komisyonu ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’nin Soğancılar Mahallesi’ni ziyaret etti.

TBMM KİT Komisyonu ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve partilileri ile birlikte Çine’nin Soğancılar Mahallesi’ni ziyaret etti. Savaş ve beraberindekileri Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan ve vatandaşlar karşıladı. Vekil Savaş, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan ise doğalgaz çalışmalarının mahallede bir an önce başlaması talebinde bulundu.

Vekil Mustafa Savaş, doğalgazın mahalleye kazandırılması için gerekli çalışmayı gerçekleştireceklerini ifade etti. Muhtar Ali Tarhan, TBMM KİT Komisyonu ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve ziyarete iştirak eden heyete mahalle halkı adına teşekkürlerini sundu.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA