SAVAŞ MÜJDEYİ VERDİ: İHALE TARİHİ 4 AĞUSTOS
Eklenme : 08.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ MÜJDEYİ VERDİ: İHALE TARİHİ 4 AĞUSTOS

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin yapım ihalesinin 4 Ağustos’ta yapılacağının müjdesini verdi.



Çine’de yaşayan vatandaşlara müjdeyi veren AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş,  “ Aydın Şehir Hastanemizin yapımı hızla devam ederken, ilçelerimizin de artan sağlık ihtiyacına cevap verecek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çine 75 Yataklı Devlet Hastanesi yapım ihale tarihi 04.08.2022 olarak belirlenmiştir. İnşallah bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte hastanenin de inşaatına hızla başlanacaktır. Hemşehrilerimiz için her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Çine ilçemize ve Aydın’ımıza hayırlı olsun”  ifadelerini kullandı.


Halit güler 09.07.2022 15:00
İlçemizde halı hazirda 75yatakli hastane var ilçemizin hedefi resmi kayıtlarda 100yatakli olmalıdır bu statüde olan hastaneler de teşekkül ve hizmet sayısı fazladir


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine

Yazılım EMA