SAVAŞ: ÇİNEMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ
Eklenme : 02.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ: ÇİNEMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çineli partilileri ile bayramlaştı. Savaş, “Çinemiz için ne yapsak az. Daha çok işimiz var. Ekonomiye katkı sağlamak için Çine’mizi yeniden şekillendirmemiz gerekiyor” dedi.

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Şehit Sedat Taşan Parkı’nda partilileriyle bayramlaştı. Bayramlaşma programına; “Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Yönetimi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“RAMAZAN’I DOLU DOLU YAŞADIK”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Pandemi sürecini hep birlikte atlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüleri, azmi ve çalışması sayesinde ve bakanlarımız, sağlık çalışanlarımız sayesinde bu badireyi atlattığımız için şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ramazan Ayı’nda mahalle ziyaretleri gerçekleştirdik, iftar sofralarında büyük ve küçüklerimiz ile bir arada olduk. Ramazan’ı dolu dolu yaşadık. Kutlu bir Ramazan geçirdik. Hepinizin bayramını kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜRETEN GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDECEK”

"Maskesiz ve mesafesiz bir ortamda bayramlaşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Allah bir daha göstermesin. Etkili çalışmalar neticesinde alınan tedbirlerle başarılı bir sınav verdik. Bir çok gelişmiş ülke pandemi konusunda sınıfta kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde etkin bir koordinasyon sayesinde başarılı bir sınav verdik. Diğer gelişmiş ülkelerin paraları vardı, teknolojileri vardı ama eksik olan şuydu, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderleri yoktu. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılına baktığımızda son 20 yılı AK Partili hükümetler ile geçti. Ülkemiz büyüdü ve güçlendi. İkinci yüzyılına da güçlü ve onurlu bir şekilde girmeye hazırlanan bir Türkiye var. 2023’te kendi otomobilini üreten, kendi doğalgazını bulduğu, nükleer santralleri ile elektrik üreten güçlü Türkiye yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

“2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Savaş, “Pandeminin getirdiği olumsuz etkilerden ülke olarak bizde payımızı aldık. Tüm dünyada enerji, petrol, gıda, kömür fiyatlarında artış oldu, enflasyon yükseldi. Dolayısı ile fiyatlar Türkiye’de de yükseldi. Bundan kaynaklanan sorunları biliyoruz. Bu sorunların üstesinden geleceğiz. AK Parti’nin sınanmış bir hikayesi var. Karşı tarafta ne var. Ortaya koydukları sahici bir politika var mı? Tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan nefreti. Onların istedikleri parlamenter sistem. Şu an koalisyon olsa sağlık bakanı başka partiden şu bakan o partiden olsa halimiz ne olurdu. Kazanımların muhafaza edilmesi ileriye dönük gerçekleştirmek istediğimiz iddia ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için 2023 seçimleri çok önemli. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz” diye konuştu.

“ÇİNEMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”

Aydın ve Çine’de devam eden yatırım ve projelerden de bahseden Savaş, “Aydın Şehir Hastanesi yükseliyor. Aydın-Denizli Otoyolu çalışmaları devam ediyor. Adliye Sarayı inşaatı başladı. Gelelim Çinemize. Çinemiz için ne yapsak azdır. Bu topraklara borcumu ödemek için var gücümle mücadele ediyorum. Doğalgaz dendi getirdik. Kapımızın önünden geçen doğalgazı kullanalım. 6 bin hane doğalgaz kullanıyor ama kullanım sayısı az bu sayısı artıralım. Yeni devlet hastanemizin ihalesini yaptık. TOKİ bitti, 250 konutluk yeni TOKİ için yeniden ihaleye çıkılacak. Toplulaştırma çalışmaları bitti tapuları verdik. Kapalı sistem sulama çalışmaları devam ediyor, son aşamaya gelindi. Hükümet Konağımızı yeniledik. Daha yapacağımız çok iş var”

“YATIRIMCILAR SIRADA BEKLİYOR”

“Organize Sanayi Bölgesinin 4 yıl önce kullanım alanı yüzde 17 idi şimdi yer kalmadı. Bin 400 dönümlük ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaları tamamladık. Dünyanın en büyük seramik fabrikası inşaatı başladı. Yılda yüzmilyon metrekare seramik üretecek. 4 bin kişi çalışacak. Ben kara kara düşünüyorum 4 bin kişiyi nereden bulacağız diye. Ekonomiye katkı sağlamamız için Çine’yi yeiden şekillendirmemiz gerekiyor. İkinci Organize Sanayi Bölgesi için yatırımcılar sırada bekliyor. Çinemiz bir cazibe merkezi haline gelecek. Burada doğan evlatlarımız burada doyacak” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA