SAVAŞ ÇİNE’DEKİ O DERE İÇİN DEVREYE GİRDİ
Eklenme : 28.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ ÇİNE’DEKİ O DERE İÇİN DEVREYE GİRDİ

Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan Kireççi Deresi, yaydığı pis koku ile birlikte çevreye mikrop saçmaya devam ediyor iken AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş dere ıslahı için devreye girdi.



Çine’nin Karakollar Mahallesi’nin içinden geçen Kireççi Deresi’nin pisliği isyan ettirdi. Derenin pisliğinin insan sağlığını tehdit ettiğini ve çevreye yayılan kötü koku nedeniyle nefes alamayacak duruma geldiklerini ifade eden vatandaşlar derenin temizlenerek bir an önce ıslah edilmesini istedi.

SALGIN HASTALIK ŞÜPHESİ
Temiz havaya hasret kaldıklarını ve özellikle çocukların sürekli hasta olduğunu belirten vatandaşlar, “Salgın bir hastalığın yayılmasından endişe ediyoruz. Derenin içi mikrop yuvası. Kaplumbağa, yılan ve sineklerden geçilmiyor. Bir an önce derenin temizlenerek ıslah edilmesini istiyoruz” dedi.

SAVAŞ OLAYA EL ATTI

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep’i, AK Parti Çine Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabataş ve Fırat Kaya ile birlikte ağırladı. Muhtar Gültekin Celep halkın talebini Vekil Savaş’a iletti. Derenin çevre sağlığına zarar verdiğini ifade eden Celep derenin ıslah edilerek zeminine beton dökülmesi gerektiğini belirtti. Vekil Savaş konuyu gündemine alarak derenin bir an önce ıslah edilmesi için gerekli kurumlar ile görüşmeler yapacağını bildirdi.  


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA