SAVAŞ: ÇİNE'DE ALİ DİNÇER VE SİZLERİN EMRİNDEYİM
Eklenme : 10.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ: ÇİNE'DE ALİ DİNÇER VE SİZLERİN EMRİNDEYİM

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Çine’de esnaflar ile bir araya geldi. Savaş, “Çine’de Ali Dinçer kardeşim ve sizlerin emrindeyim” dedi.



Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, memleketi Çine’de esnaflar ile bir araya geldi. Aydın Büyükşehir’de kendisine Çine’de Başkan Adayı Ali Dinçer’e oy ve destek isteyen Savaş, “Çine en az etkilenecek bölge olmasına rağmen hala Çine’de iki, üç kattan fazla izin verilmiyor. OSB’de çalışacaklar için burada konuta ihtiyaç var. Belediye bir türlü izin vermiyor. Çine’nin büyümesine belediye izin vermiyor. Küçük olsun, bizim olsun. Çine büyümesin. Çine büyürse, genişlerse kontrol elimizden gider. Zihniyet bu arkadaşlar. Ama biz istiyoruz ki Çine büyüsün, gelişsin. Evlatlarımız burada iş sahibi olacak bir Çine olmasını biz istiyoruz. Burada doğanların burada doymasını istiyoruz. Ama bir tarafımız eksik inşallah o eksik tarafımızı Ali kardeşim tamamlayacak. Aslında burada katı atık bertaraf istasyonu olması gerekiyor. Kanalizasyon var ama arıtma yok. Bu atıklar çaya oradan da Menderes Nehrine gidiyor. Büyükşehir belediye başkanı 15 yıldan bu yana çalışmıyor. O kayıp yılları telafi etmek için yola çıktık. Gittiğimiz her yerde vatandaşlar değişim istiyor. Yeter artık biz köy olduk diyorlar. Mevcut Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı hiçbir konuda elini taşın altına koymuyor. Ekibi yeteneksiz ve bilgisiz. Proje bilgileri yok. Şimdi trafiği rahatlatmak için merkezde 2 köprülü kavşak yapacağım diyor. 2014 yılında 22 tane battı çıktı yapacağım dedi ancak 2 tanesini yaptı. Aydınlı hemşerilerimi kandırıyor. Artık bu yalanlara son verme günü 31 Mart. İnşallah 31 Mart akşamı bu belediye başkanını göndereceğiz. Kaynakları çar çur eden bu beceriksizlere sevgili hemşerilerim 31 Mart’ta gereken dersi vereceğinize inanıyorum. Bu sefer Çine’yi almak istiyorum. Çine’nin hak ettiği hizmetlerle ve gerçek belediyecilikle buluşması adına 31 Mart Çine ve Aydın için önemli bir fırsat. Çine’de Ali Dinçer kardeşim ve sizlerin emrindeyim” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA