SAVAŞ: ÇİNE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR İLE BÜYÜYOR
Eklenme : 02.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ: ÇİNE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR İLE BÜYÜYOR

Çine Devlet Hastanesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Çine’yi yatırımlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve partililer eşliğinde AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın- Muğla Karayolu üzerinde bulunan 75 yataklı Çine Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 75 Yataklı Çine Devlet Hastanesi’nin toplam maliyeti 210 milyon lira olacak.

Yeni hastane yatırımı hakkında değerlendirmede bulunan ve Çine’yi yatırımlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Savaş, “Çine‘de yapacağımız ve inşaatı devam eden Devlet Hastanesi inşaatındayız. Çineli hemşerilerimizin şifa bulacağı güzel, modern, fiziki koşulları gayet iyi olacak olan hastanemiz ile ilgili incelemeler yapıyoruz. Yaklaşık 15 ay sonra hizmete açılacak hastanemiz 75 yataklı ve ihtiyaç olduğunda 150 yatağa kadar çıkabilecek kapasiteye sahip. Şu anda mevcutta acilin bulunduğu alan 200 metrekareyken şimdi sadece burada bin 500 metrekare alana tekabül ediyor. Toplam alan itibarıyla bakacak olursak da 21 bin metrekare alana tekabül ediyor. Modern bir hastanede, güzel bir hizmet binasında hastalarımız şifa bulacaklar. Bu yatırıma vesile olan Sağlık Bakanlığımıza, Cumhurbaşkanımıza, milletvekili arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada oturan vatandaşlarımız başka illerdeki hastaneye gitmemesi, zaten fiziki donanımı modern bir yapıda olacağı için vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçları karşılanacak. Çine’mize, memleketimize, ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA