SAVAŞ ÇİNE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 12.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ ÇİNE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’de sanayi esnafını ziyaret etti.



Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van’ın babası merhum Mehmet Van’ın evine taziye ziyaretinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, daha sonra Çine Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Savaş esnafa hayırlı işler dileğinde bulunarak hal ve hatırını sordu. Savaş’a ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Milletvekili Savaş, çocukluk yıllarında bir tane bisikleti olduğunu sanayi sitesinde hizmet veren bisiklet ustası Ülfet Özcan’ın zincir üzerine sarı yazıyla ‘Mustafa Savaş’ ismi yazdığını söyledi.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA