SAVAŞ: BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Eklenme : 29.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ: BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi vatandaşlara seslenen Mustafa Savaş, kendisi ve 17 ilçe belediye başkan adayı için destek istedi.



Mustafa Savaş, "Mustafa kardeşiniz olarak, bu can bu bedende olduğu sürece, doğduğum büyüdüğüm topraklar olan şehrimin emrinde olacağımın sözünü veriyorum. 1 Nisan sabahından itibaren Aydın'ın emrinde olacağım" dedi.

BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
AK Parti döneminde Aydın'a yapılan hizmetlerden söz eden Savaş, "Şehir hastanemizi açmak için gün sayıyoruz. 25 bin hemşehrimiz burada şifa bulacak. Aydın-Denizli Otoyolu'muzu, Kuyucak bağlantısına kadar ulaşıma açtık. Baraj ve gölet yatırımlarımız devam ediyor. Tarım ve hayvancılık alanındaki desteklerimizle sektörün gelişimini sağlıyoruz. Spor yatırımlarımız sayesinde binlerce gencimiz farklı branşlarda rekordan rekora koşuyor. Bizler milletin iradesini en üstün gören, milletimizin, vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin bekası için varlığını ortaya koyan bir liderle yol yürüyoruz. “Belediyecilik bizim işimiz” dedi.

ŞİMDİ SIRA 31 MART'TA
Vatandaşların bugüne kadar AK Parti'ye destek verdiğinin altını çizen Savaş, "22 yıldır hep destek verdiniz, Cumhur İttifakı'nın yanında durdunuz. Şimdi sıra 31 Mart Yerel Seçimleri'nde… Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa etmek için çıktığımız bu yolda, Aydın'ımızın Türkiye Yüzyılı'nda hak ettiği seviyeye ulaşma vakti geldi. 1 Nisan’dan sonra şehrimizdeki trafik sorununa çözüm bulmak için ilk 3 ayda ve ilk etapta Nazilli Sanayi Kavşağında, Efeler Yeni Dörtyol Kavşağında, Kuşadası Sanayi Kavşağında ve Söke Novada Kavşağında köprülü kavşakların temellerini atacağız. Aydın’ımızda su ücretlerine yüzde 50 indirim uygulayacak ve 5 yıl da zam yapmayacağız. Şehrimizin altyapı sorunlarına çözüm bulacak projelerimizi faaliyete geçireceğiz. Adnan Menderes Stadyumu'yla kapalı spor salonunu inşa edeceğiz. Yıkılan Adnan Menderes Stadyumu'nun yerine de Atatürk Parkı yapacağız." diye konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA