SAVAŞ AK PARTİLİ HEYET İLE ŞEHİDİN BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 15.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SAVAŞ AK PARTİLİ HEYET İLE ŞEHİDİN BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Şehit Ekrem Uyar'ın baba ocağını ziyaret etti.



Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Çineli Komiser Ekrem Uyar (29), görev dönüşü içinde bulunduğu 48 NZ 258 plakalı hizmet aracının kaza yapması sonucu görev şehidi olmuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı ve AK Parti Eski Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ile birlikte Şehit Ekrem Uyar'ın baba ocağını ziyaret etti. Şehit Ekrem Uyar'ın dualar ile yad edildiği ziyarette Savaş ve beraberindeki heyet her daim ailenin yanında olduklarını belirtti. Savaş sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili yapmış olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA