SATTIĞI DÜŞÜK KİLOMETRELİ VE KAZASIZ HASAR KAYITSIZ ARAÇLAR İLE DİKKAT ÇEKMEYE BAŞLADI
Eklenme : 15.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SATTIĞI DÜŞÜK KİLOMETRELİ VE KAZASIZ HASAR KAYITSIZ ARAÇLAR İLE DİKKAT ÇEKMEYE BAŞLADI

Çine’de 4 yıldır otomobil alım satım sektöründe hizmet veren Furkan Yakşi, sattığı düşük kilometreli ve kazasız hasar kayıtsız araçları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



Çine’de hizmet veren Furkan Auto’nun işletme sahibi Furkan Yakşi vermiş olduğu hizmetleri ile yüzleri güldürdü. Sattığı düşük kilometreli ve kazasız hasar kayıtsız araçları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Furkan Yakşi, Türkiye’nin tüm illerinde ağını genişleterek müşterilerine kaliteli ve sağlam hizmet anlayışı ile güvenin adresi haline geldi.

Furkan Yakşi, “4 yıldır bu sektörde müşterilerime hizmet vermekteyim. 1 yıl önce kendi işletmemi açmamın onurunu yaşadım. Türkiye’nin tüm illerinde hizmet veriyoruz. Orijinal ve düşük kilometreli araçlar ile ilgileniyoruz. Herkesin istediği otomobilleri bulup müşterilerimize temin ediyoruz. Müşterileri memnuniyeti bizim için çok önemli. Onları mağdur etmemek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Bu günlere gelmemizde müşterilerimizin çok payı var. Biz onları mağdur etmedik onlarda bizim adeta reklam yüzlerimiz oldu. Araçlarımız ekspertiz ve kilometre garantili” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA