Şans mı, deha mı? Carlo Ancelotti neden küçümseniyor?
Eklenme : 06.05.2022
Haber Tipi: Uluslararası Haber

Şans mı, deha mı? Carlo Ancelotti neden küçümseniyor?

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’yi mucizevi şekilde eleyerek finale yükselen Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, dünya kamuoyunda manşetleri süslemeye devam ediyor. La Liga’da takımını şampiyonluğa ulaştıran ve elindeki kadrodan maksimum verimi alan İtalyan hoca, tarihin en iyi teknik direktörleri arasındaki yerini de sağlamlaştırmış durumda.

Carlo Ancelotti, İtalyan eski futbolcudur, teknik direktör. Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni 3 kez kazanan 3 teknik direktörden biridir. Ayrıca hem oyuncu hem de teknik direktör olarak Avrupa Kupası kazanan 7 kişiden biridir.

5 büyük ligde şampiyon olan ilk teknik direktör olarak tarihe geçen Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde de tarih yazmaya devam ediyor. Real Madrid'in hocası, Manchester City zaferiyle birlikte Devler Ligi'nde en çok final gören teknik direktörler sıralamasında en üst sıraya yükseldi. 5 kez finale yükselen Ancelotti'yi 4 finalle Klopp, Sir Alex Ferguson ve Lippi takip ediyor.

Futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Carlo Ancelotti; İtalya'da Milan, İngiltere'de Chelsea, Fransa'da PSG, Almanya'da Bayern Münih ve İspanya'da Real Madrid ile şampiyonluk yaşadı.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Carlo teknik

Yazılım EMA