ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYORLAR
Eklenme : 27.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DOLU DİZGİN DEVAM EDİYORLAR

Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan genç futbolculardan oluşturulan Evciler Spor U14 Takımı rakibi Alyıldız karşısında gol olup yağdı. Genç futbolcular göstermiş oldukları performans ile şampiyonluk yarışında ‘bizde varız’ dedi.



Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan genç futbolculardan oluşturulan Evciler Spor U14 Takımı şampiyonluk yolunda bir rakibini daha mağlup etti. Alyıldız Takımını 5-1’lik net bir skor ile mağlup eden genç futbolcular sergilemiş oldukları performans ile şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını bir kez daha kanıtladı.

Antrenör Erkan Şahin, “Şampiyonluk yolunda kararlı ve istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Gençlerimiz iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu sloganımıza yakışır bir tutum içerisindeler. Gerek sahada gerekse toplum içerisinde saygı ve sevgi çerçevesi dışına çıkmadan takdir toplayan gençlerimizin alınlarından öpüyorum. Bu sene şampiyonluk istiyoruz ve hedefimize ulaşmak için bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Maç sonrası gençlerimize galibiyet ikramı yapan saygıdeğer velilerimiz Oral Ailesini de ayrıca teşekkürlerimizi bir borç biliriz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri
























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA