ŞAMPİYON YİNE ATTIĞINI VURDU
Eklenme : 23.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞAMPİYON YİNE ATTIĞINI VURDU

Aydın’da Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilen trap yarışmasında Çineli atıcı Sabri Özen şampiyon oldu. Özen, 4 yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmıyor.



Aydın’da 2020, 2021, 2022 yıllarında gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Trap Yarışmalarında birinciliği kimseye bırakmayan Çineli trap atıcısı Sabri Özen Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilen trap yarışmasında yine birinci oldu. 4 yıl üst üste Cumhuriyet Kupası Trap Yarışmalarında şampiyon olan Sabri Özen başarıları ile takdir topladı.

Yarışmalara bireysel olarak hiçbir kurum ya da kulübün desteği olmaksızın katılan Sabri Özen, “Atıcılık çok sevdiğim bir spor. Bu sporu sağlığım el verdikçe yapmaya devam edeceğim. Şuan yarışmalara bireysel olarak kendi bütçem ile katılıyorum. Daha büyük organizasyonlarda Aydınımız ve Çinemizi temsil etmek isterdim ama bu destek ve sponsor olmadan maalesef mümkün değil” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA