ŞAHİN: SARAYLARINIZDAN ÇIKIN VE GÖRÜN AYDEM’İN İŞ BİLMEZLİĞİNİ VATANDAŞIN HALİNİ
Eklenme : 16.07.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞAHİN: SARAYLARINIZDAN ÇIKIN VE GÖRÜN AYDEM’İN İŞ BİLMEZLİĞİNİ VATANDAŞIN HALİNİ

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, gerçekleştirilecek olan elektrik kesintilerine dikkat çekerek, “Saraylarınızdan çıkın ve görün AYDEM’in iş bilmezliğini, vatandaşın halini” dedi.



CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, elektrik kesintilerinin yaratacağı sorunlara değindiği basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Emekliyi, memuru, esnafı, işçiyi, öğrenciyi, en gencinden en yaşlısına kadar toplumun her kesimini ekonomik sıkıntılarla çaresizliğin içine iten AKP hükümetinin beceriksizlikleri gün geçmiyor ki son bulsun, gün geçmiyor ki vatandaşlarımızı perişan etmesin. Ah ulen dış güçler bitirdiniz AKP’yi. Ne diye burnunuzu sokarsınız ki iktidarımızın işlerine!. AKP hükümetinin yeteneğiyle doğurduğu, hizmet kurumlarının  liyakatsizlik özelliği ülkemizin sınırlarını aştı, uluslararası platformlarda ülkemizi rezil etmeye başladı!. En fazla mülteci barındıran en fazla son model cep telefonu kullanan, en fazla antibiyotik kullanan, en fazla gazeticilerin içeride tutulduğu memleket olma sıfatlarına, en fazla plansızlığın planlanarak yapılan elektrik kesintileri de eklendi. Ne mutlu bize ki,  hiç olmazsa dünya bizi kıskanıyor!. Çalışma yapmak için turizm sezonunun gelmesini bekleyen AYDEM, yeni haftada Çine ilçemizin de aralarında bulunduğu 8 ilçe, 53 mahalle ve 335 sokakta altyapı çalışmalarından kaynaklı elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Hava sıcaklıklarının 45-50 dereceyi bulduğu bu günlerde vatandaşlarımızı adeta cezalandıran AYDEM’in liyakatsizliği, beceriksizliği nedeniyle bir kez daha klimalar, vantilatörler, buzdolapları saatlerce çalışmayacak, vatandaşlarımızın gıdaları, esnaflarımızın ürünleri bozulacak; milyonlarca liralık milli servet çöp olacak. Yaşanacak elektrik kesintileri nedeniyle içme suyu pompaları çalışmayacak, su kesintileri de yaşanacak. AKP’nin bize kazandırdığı her gün aynı stres, aynı asabiyeti azaltmak için vatandaşımız teselli için ‘’ne güzel işte elektrik faturalarımız düşük gelecek’’ demeye başlayacak şaşırmayın. Ey AKP Aydın milletvekilleri; emekliyi, memuru, işçiyi, esnafı, vatandaşlarımızı ekonomik sıkıntılarla ezip zor durumda bıraktığınız yetmediği gibi bir de elektrik kesintisi yaparak daha da zor duruma sokuyorsunuz! Saraylarınızdan çıkın ve görün AYDEM’in iş bilmezliğini, vatandaşın halini! Ne yani, vatandaş pedal çevirerek elektrik mi üretsin istiyorsunuz. Fazlasını da şebekeye verip para kazanırlar nasıl olsa!


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine CHP

Yazılım EMA