ŞAHİN: BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Eklenme : 18.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞAHİN: BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in karaciğer nakli başarılı bir operasyon ile son buldu. Malatya'dan gelen iyi haberi CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin verdi. 

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in sağlık durumu hakkında yapmış olduğu açıklamasında şu bilgileri paylaştı: Çine Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer’in karaciğer rahatsızlığının tedavisi için 10 şubat 2022 tarihinde getirildiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde, 17 Şubat 2022 günü saat:18.30’da başlayan ameliyatı, 18 Şubat 2022 gece yarısı saat:03.00’te ameliyatı yapan ekibin müjdeli haberiyle başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başkanımız ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmıştır. Tedavi süreci yoğun bakım ünitesinde devam edecektir.

Yaklaşık on günlük süreçte, başkanımızın sağlığına bir an evvel kavuşması için yoğun çalışan Malatya Karaciğer Enstitüsü Başkanı Profesör Doktor Sezai Yılmaz ve operasyon ekibi hocalarına, vefakarca donörlük yapan sevgili kardeşimize, gönülden donör adayı olan kardeşlerimize, tüm Çineli ve Aydınlı hemşehrilerimize, Türkiye’nin dört bir yanından arayarak bizlere destek olma teklifinde bulunan vatandaşlarımıza, Malatya’da bizleri yalnız bırakmayarak her an yanımızda olan dostlarımıza, büyüklerimize, dualarını esirgemeyerek her an arayan soran herkese gönül dolusu sonsuz minnet duygularımızla teşekkürler ediyoruz. Başkanımızın bir an evvel sağlığına kavuşup aramıza katılacağı günlerin yakın olduğu inancıyla, ailesine ve yakınlarına acil şifalar diliyoruz.




Aydın Yurttaş 18.02.2022 11:26
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.


Ziya Yilmaz 18.02.2022 21:01
Sayin Başkanımıza acil sifaşifalar dilerim .


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


BAŞKAN SAĞLIK

Yazılım EMA