ŞAHİN: 30 AĞUSTOS GELECEĞİMİZDİR, UMUDUMUZDUR, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDÜR, ONURUMUZDUR
Eklenme : 30.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ŞAHİN: 30 AĞUSTOS GELECEĞİMİZDİR, UMUDUMUZDUR, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZDÜR, ONURUMUZDUR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak “30 Ağustos, geleceğimizdir, umudumuzdur, özgürlüğümüzdür, onurumuzdur.” dedi.



CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı ve tek baş komutanı mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık için verdiği mücadelenin ve dünya tarihindeki en hak edilmiş zaferle sonuçlandırdığı görkemli büyük taarruzun bitiş gününün simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun! Başkomutan Atatürk’ün öncülüğünde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan büyük taarruz zaferidir. Bu zaferle işgal birlikleri, yurdumuzu terk etmeye başlamıştır ve 30 Ağustos Zafer Bayramı, ülke topraklarımızın geri alındığı günü temsil etmektedir. Öyle televizyonlara çıkıp, hiç kurşun atılmadan yapıldı diyenlerin zoruna gidecek bir zaferdir. Yine her milli bayramlarımızda hastalanacak devlet adamlarının zoruna gidecek bir zaferdir. İsminin bile ağırlığından korkup “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” dememek için kırk takla, duyunca da korkudan ve öfkeden üç buçuk atanların zoruna gidecek bir zaferdir. Meczupların elini eteğini öperek ümmetcilik fantazileri üzerinden şeriat hayalleri kuranların zoruna gidecek bir zaferdir. Başkomutanlığınla ülkeyi düşmandan kurtarıp modern bir devletin temellerini attığın büyük zaferin kutlu olsun Atam. İç ve dış düşmanlar bu 100 yılda hep uğraşsalar da bu büyük zaferinin karşısında yok olup gittiler, gidecekler. Emanetinin ve devrimlerinin yılmaz bekçileri gençler olarak diyoruz ki sen rahat uyu. Şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin ruhları şad olsun. Günümüzde emperyalizmin karşısında sadece bir zafer değildir 30 Ağustos! Geleceğimizdir, umudumuzdur, özgürlüğümüzdür, onurumuzdur. Nice 100 yıllara!”


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA