SAÇKIRAN VE KELLİĞE ÇARE BULDU
Eklenme : 18.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

SAÇKIRAN VE KELLİĞE ÇARE BULDU

Çine’de erkek kuaförü olarak hizmet veren Çağlar Acar kendi üretmiş olduğu ilaç ile saçkıran hastalığını tedavi etti, ilaç ayrıca kelliği de önleyebiliyor.

İletişim: 0545 213 50 57

Çine’de faaliyet gösteren Berber Çağlar’ın İşletme Sahibi Çağlar Acar saç kıran hastalığını tedavi eden ilaç üretti. Kullandığı bitkilerin isimlerini gizli tutan Çağlar Acar, saç kıran hastalığının başlıca nedenleri arasında stres ve üzüntü yer aldığını ifade ederek, “Müşterilerim arasında en çok şikâyet saç kıran hastalığıydı. Hastalık nedeniyle saçta aniden yuvarlak bir şekilde saç dökülmesi meydana geliyor. Bunun önüne geçmek için araştırma yaptım ve bitkisel ilaç sayesinde buna çözüm bulabileceğimi tespit ettim. Üretmiş olduğum ilaç sayesinde artık saç kıran hastalığını tedavi edebilir duruma geldik” şeklinde konuştu.

KELLİĞE DE ÇARE

Birçok kişinin saç kıran tedavisi için hastane hastane koştuğunu ancak çözümü yine kendilerinde bulduğunu belirten Çağlar Acar, “Saç kıranın yanı sıra bu ilacımız kelliğe de çare. Normal saç dökülmesini önleyerek dökülen bölgede saçların yeniden çıkmasını da sağlıyor” dedi. (Yusuf Girgin)




Haber Resimleri











Orhan Demir 19.11.2023 18:44
Rahmetli teyzemin eli de şifalı idi torunu olarak sana da görev düşüyor çağlar kardeşim yolunda devam et. Dua ederken el benim değil Fatıma annemizin eli derdi rahmet olsun meryem teyzeme


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA