ROMANTİK PRENS İLE EĞLENDİLER
Eklenme : 13.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ROMANTİK PRENS İLE EĞLENDİLER

Çine Atatürk İlkokulu tarafından gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesinde kendine has tarzıyla sahnelerinde kendine yakıştırılan “Romantik Prens” lakabıyla bilinen Mümtaz Ateş sahne aldı. Geceye katılan kadınlar doyasıya eğlendi.

Çine Atatürk İlkokulu tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Şeyhler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen gecede Mümtaz Ateş sahne aldı. Kadınlar Mümtaz Ateş’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gönüllerince eğlendi.

Gecede günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştiren Çine Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Esma Karcı Selvitopu, “Eğitim denildiğinde, öğrenci, veli ve okul üç unsur birbirinden ayrılamaz. Bu yüzden çocuklarımıza en iyi imkanları sunmak ve iyi bir eğitim vermek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte çalışacağız. Bu geceyi düzenlememizde bize yardımcı olan Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, okul müdürümüz Korhan Karaca, okul müdür yardımcımız Cengiz Alkan ve Esra Kömürcüoğlu, benimle birlikte emek harcayan değerli üyelerimiz; Fevzi Türkan, Ayşen Gülsever, Sedef Çekiç, Fatma Yaman, Mehtap Özdemir, Ümran Morgil, Nimet Sevinç, Mustafa Kesgin, Şükran Şenbaklavacı ve sınıf annelerimize, Onur Uçar, Mustafa Dönmez, Kazım Coşar, Bircan Öter, Mustafa Demir, Mehmet Çekiç, Ergüven Özcan, Tayfun Aslan, Fevzi Türkan, Mustafa Ünal, Eyüp Atilla ve hediyeleri ile bizi destekleyen tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine magazin

Yazılım EMA