RIDVAN EŞİN'İN ÖVGÜYLE BAHSETTİĞİ MUHAMMET DEMİR: CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÇİNE'DE BİZDE VARIZ
Eklenme : 25.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

RIDVAN EŞİN'İN ÖVGÜYLE BAHSETTİĞİ MUHAMMET DEMİR: CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÇİNE'DE BİZDE VARIZ

EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Hayırsever İş İnsanı Muhammet Demir, Büyük Birlik Partisi (BBP) 1. Sıra Adayı Rıdvan Eşin’i Çine’deki fabrika tesislerinde ağırladı. Eşin, ilçeye istihdam sağlayan Demir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.



BBP Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, Çine’de sosyal sorumluluk projelerine sağladığı destekle geniş kitlelerin takdirini toplamasıyla bilinen Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclisi Üyesi ve EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Muhammet Demir’i ziyaret etti. 

“BÜTÜN HALKIMIZIN OYUNA TALİBİZ”

BBP Aydın İl Başkanı Adem Köse’nin de bulunduğu ziyarette, Cumhur İttifakı’nın Aydın’da TBMM’deki temsiliyetinin bir önceki döneme göre daha yüksek olması gerektiğine dikkat çeken İş İnsanı Demir, BBP Milletvekili Adayı Eşin’e çıktığı yolda başarılar diledi. Çine’de EYSİM Madencilik olarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı faaliyetlerine her geçen yıl daha da ivme kazandırarak devam ettiklerini ifade eden İş İnsanı Demir, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı çatısı altındaki partilerden herhangi birini gözetmeksizin atılan her oyun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemle vurguladığı ‘ Türkiye Yüzyılı’ idealinin vücut bulması adına çok önemli olduğunu belirtti.

Muhammet Demir, “Cumhur İttifakı olarak Çine’de bizde varız. Bütün halkımızın oyuna talibiz” ifadelerini kullandı. 

“EYSİM MADENCİLİK AYDIN’DA ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR” 

İş İnsanı Demir’e Cumhur İttifakı’na gösterdiği yüksek teveccüh nedeniyle teşekkür eden BBP Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, göreve seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerden söz etti. Ziyarette karşılıklı yapılan istişarelerde İş İnsanı Demir’in Belçikalılardan satın aldığı firma bünyesinde kısa zamanda hayata geçirdiği yeniliklerden övgüyle bahseden Eşin, ilçeden çıkartılan madenin katma değerli ürüne dönüşmesi noktasındaki Çine OSB’deki fabrika yatırımının da ilde örnek teşkil ettiğini belirtti.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA