REÇELLERİ HEM LEZZETLİ HEMDE SAĞLIKLI
Eklenme : 06.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

REÇELLERİ HEM LEZZETLİ HEMDE SAĞLIKLI

Aygarden Kahvaltı ve Restoran İşletme Sahibi F. İlkay Cengiz Özkan organik reçelleri ile insan sağlığına vermiş olduğu önemi gözler önüne seriyor.

İletişim: 0544 850 20 11

Adres: Aydın-Muğla Karayolu Çine Dorumlar Kavşağı 

Aygarden Kahvaltı ve Restoran İşletme Sahibi F. İlkay Cengiz Özkan işletmesindeki reçellerin hazır olmadığını bizzat kendilerinin hazırladıklarını ifade ederek reçellerin organik ve ev yapımı olduğunu aktardı. F. İlkay Cengiz Özkan, işletmemizde misafirlerimiz muz, kavun, erik, şeftali, incir, domates, biber, kabak, karpuz, üzüm, havuç, portakal, mandalin ve nar reçellerimiz bulunmakta. Bu reçellerimizi özenle kendimiz hazırlıyoruz. Kesinlikle reçel yapımında şeker kullanmıyoruz. Çok az bir miktarda içerisine bal kattığımız reçellerimiz bizim özel tarifimiz ile hazırlanmakta. Reçellerimizi alkolden arındırıyoruz bu sayede kendi aromasını dışarıya verebiliyor. O acımsı tadı yok ettiğimizde enfes bir lezzet ortaya çıkıyor. Ayrıca sağlık açısından çok önemli bir konuya değinmek istiyorum. Reçellerimizde şeker kullanmadığımız için diyabet hastaları, çocuklar, hamileler ve yaşlılar rahatlıkla tüketebilir. Özenle yapmış olduğumuz reçellerimizin tadına bakmanız ve sizleri misafir etmek için heyecan ile sizleri bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA