POLİS TEŞKİLATININ 178. YILI KUTLANDI
Eklenme : 10.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

POLİS TEŞKİLATININ 178. YILI KUTLANDI

Çine’de Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası kutlandı.



Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle sade ve mütevazi şekilde gerçekleştirilen etkinlikte Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz Atatürk Büstü önüne çelenk bıraktı.

Çelenk sunum töreni sonrasında Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz beraberindeki heyet ile birlikte Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Turan Erdoğan, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Programa; Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tüfekci, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Memiş Arı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan ve muhtarlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve polis memurları katıldı.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA