PERİHAN ABLA MEZUNLARI AĞIRLADI! UNUTULMAZ ANILARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Eklenme : 26.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

PERİHAN ABLA MEZUNLARI AĞIRLADI! UNUTULMAZ ANILARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Perihan Abla Restoran 1978 yılı Çine Ticaret Lisesi mezunlarını ağırladı. Eski günlerin yad edildiği organizasyonda unutulmaz anılara bir yenisi daha eklendi.



Çine Ticaret Lisesi 1978 yılı mezunları Kavşit’te Perihan Abla Restoran’da Coşkun Aydoğdu, Kenan Mutlu, Edebiyat Öğretmeni Fevzi Dinçer ve Kadir Yıldız’ın düzenlediği etkinlik ile bir araya geldi. Etkinliğe emekli öğretmen Yıldız Kandemir ve mezun olan öğrenciler katıldı. Bir araya gelmenin verdiği sevinç ve mutluluğu yaşayan mezunlar bol bol muhabbet ederek eski yılları yad etti. Perihan Abla Restoran eşsiz lezzetleri ile davetlilerini ağırladı. Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını ifade eden davetliler, işletme sahibi Ergin Efe Yıldız’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çine Ticaret Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fevzi Dinçer, " Yıllarca bir arada olduğumuz arkadaşlarımızla yine beraber olmak geçmişi hatırlamak belirli yaş sonrası insanlar için çok büyük bir özlem. O günleri gerçekten özlüyoruz. O günleri tekrar anımsamak ise bizi bir yandan da mutlu ediyor. Bu özlemi giderme konusunda başarılı olanlardan olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA