ÖZKAYA VE ÇERİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Eklenme : 18.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖZKAYA VE ÇERİ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Çineli genç mimar İremnaz Özkaya ile Diş Hekimi Adem Çeri muhteşem bir düğün organizasyonu ile dünya evine girdi.

AK Parti Eski Çine İlçe Başkanı ve ilçenin tanınmış esnaflarından sarraf Erkan Özkaya ve eşi Özlem Özkaya’nın evladı genç mimar İremnaz Özkaya ile Şükrü Çeri ve eşi Fadime Çeri'nin evladı Diş Hekimi Adem Çeri dünya evine girdi. Ege By Recep Ege’de gerçekleştirilen balo gecesine Özkaya ve ailelerinin çok sayıda dost, akraba ve arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çift Özkaya ve ailesi gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. 

İremnaz’ın nikah şahitliğini AK Parti önceki dönem milletvekillerinden Gültekin Kılınç yaparken, damadın şahiti ise klinik ortağı ve meslektaşı Tolga Turgut oldu. TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Milletvekili Ömer Özmen, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile yönetim kurulu üyeleri, CHP önceki dönem milletvekili ve Çine eski Belediye Başkanı Osman Aydın, AK Parti eski Milletvekili Gültekin Kılınç, iş dünyası ve sağlık camiası başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. 




Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA