ÖZEL ÇOCUKLAR MÜDÜR AFŞAR'I ZİYARET ETTİ
Eklenme : 03.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖZEL ÇOCUKLAR MÜDÜR AFŞAR'I ZİYARET ETTİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çine’de faaliyet gösteren Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Çine İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar’ı makamında ziyaret etti.

Çine İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar, Hasan Bayram’a polis üniforması ve Elif Yıldız’a ise polis şapkası taktı. Müdür Afşar, makamında ağırladığı çocuklara ikramda bulunup çeşitli hediyeler verdi.

Okulun çalışmaları hakkında bilgi veren Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Elif Yıldız, “Mayıs ayında faaliyetlerimize başladık. Okulumuzda 15 öğrencimiz var. Bu özel günde sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayan Müdür Talet Afşar, “Kırsallardaki eğitime ihtiyaç olan bireylere ulaşıp hem topluma kazandırırız hem de mutlu ederiz. Çünkü onlar özel insanlar. Onlara bir dokunuş ve eğitim lazım. Siz uzmanlar burada devreye giriyorsunuz. Tabi ki yaptığınız işler çok zor ama bir o kadar kutsal. Bizi ziyaret ederek onurlandırdınız. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa sizlere katkı sağlamaya hazırız” diye konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA