ÖZDEMİR MARKET NAZİLLİ’NİN DOĞAL KAYNAK SUYU PİRSU’NUN BAYİLİĞİNİ ALDI
Eklenme : 13.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖZDEMİR MARKET NAZİLLİ’NİN DOĞAL KAYNAK SUYU PİRSU’NUN BAYİLİĞİNİ ALDI

Çine’de yaşayan Önel Ailesi’nin açmış olduğu ve Sodexo kartı geçerli Özdemir Market Nazilli’nin doğal kaynak suyu Pirsu’nun bayiliğini alarak hizmet vermeye başladı.

Sipariş No: 0539 613 65 25

Çine Evciler Mahallesi Evciler İlkokul yolu üzeri Efsane Halı Yıkama İşletmesi’nin hemen yanında hizmet vermeye başlayan Özdemir Market İşletme Müdürü Özdemir Önel, “A’dan Z’ye tüm market alışverişleri ile halkımızın hizmetindeyiz” dedi. Müdür Önel, “100’lerce çeşit market malzemeleri, en uygun fiyat garantisi ile her çeşit temizlik bakım ürünleri, her çeşit kuru bakliyat çeşitleri, toptan fiyatına perakende satışlarımız ile vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.

ÖZDEMİR ÖNEL: HİZMETİNİZDEYİZ

Özdemir Önel, artık düğün, sünnet ve cemiyetlerde su satışı gerçekleştirmek için Pirsu’nun bayiliğini aldıklarını belirterek, “Nazilli'deki kaynaklarımızdan çıkan doğal kaynak suyunu, en taze haliyle size ulaştırmak için hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA