ÖZDEMİR MARKET MÜŞTERİLERİNE KART İLE ALIŞVERİŞ İMKANI SUNUYOR
Eklenme : 04.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖZDEMİR MARKET MÜŞTERİLERİNE KART İLE ALIŞVERİŞ İMKANI SUNUYOR

Çine Evciler Mahallesi’nin ilk ve tek marketi Özdemir Market müşterilerine alışveriş kartları ile alışveriş imkânı sunuyor.



Çine Evciler Mahallesi Evciler İlkokul yolu üzerindeki adresinde hizmetlerine devam eden mahallenin ilk ve tek marketi Özdemir Market İşletme Müdürü Özdemir Önel, alışveriş kartlarının kullanıla bilindiği bir işletme olduklarını ifade etti. Özdemir Önel, “100’lerce çeşit market malzemeleri, en uygun fiyat garantisi ile her çeşit temizlik bakım ürünleri, her çeşit kuru bakliyat çeşitleri, toptan fiyatına perakende satışlarımız ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Marketimizde Multinet, Sodexo, Metropol, Setcard, Edencard Ticked kartları ile alışverişi mümkün hale getirdik. Müşterilerimize hayırlı uğurlu olsun. Yeniliklere açık bir işletme olarak müşterilerimizin faydasına değişimler ve fikirler ile hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA