ÖZ VE ULU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Eklenme : 20.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖZ VE ULU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Önceki Dönem Genel Meclis Üyesi Erol Öz'ün evladı Buket Öz ile Engin Ulu dünya evine girdi. 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Önceki Dönem Genel Meclis Üyesi Erol Öz ile Keziban Öz'ün kızları Buket Öz ve Yaşar-Necla Ulu'nun oğulları Engin Ulu'nun nikâhını kıydı.



Çine Şehler Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin şahitleri ise CHP 24. Dönem Aydın Milletvekili ve Çine Önceki Dönem Belediye Başkanı Osman Aydın, Mehmet Azman, Fatih Üpbül ve Okan Yıldırım oldu. Öz ve Ulu ailelerinin mutluluğuna ortak olan Başkan Dinçer, genç çifte yeni kuracakları yuvalarında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor, sizi yetiştiren ailelerinizi kutluyorum. Allah mesut etsin” diye konuştu.

Atılan imzaların ardından Başkan Dinçer, evlilik cüzdanını geline teslim ederek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA